.vc_custom_1478015408335{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}.vc_custom_1478065856770{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}
Barowe rewolucje

Barowe rewolucje

Revolution Bar.

Oferta
Barowe rewolucje

Nowatorskie doradztwo gastronomiczne. Opracowaliśmy kompleksową strategię marketingową nakierowaną na otwarcia nowych obiektów gastronomicznych i zwiększenie atrakcyjności tych już istniejących.

Chcesz zwiększyć atrakcyjność swojego lokalu? Przyciągnąć nowych gości i oszołomić stałych bywalców? Sprawić, aby na zawsze już zapamiętali koktajle serwowane w Twoim lokalu? Chciałbyś, żeby docenili nie tylko smak drinków, ale również doznania estetyczne podczas serwowania? Nasza oferta skierowana jest właśnie dla Ciebie. Zadzwoń, a przyjedziemy zrobić Ci Rewolucję. Barowe rewolucje to propozycja dla lokali gastronomicznych, które chciałyby wyprzedzić konkurencję, zwiększyć atrakcyjność lokalu ,a tym samym podnieść jego dochodowość.

Nasza oferta obejmuje przygotowanie kompletnej strategii marketingowej, która pozwoli osiągnąć sukces debiutującym lokalom gastronomicznym, oraz rewolucję dla już istniejących lokali mającą na celu podniesienie ich rentowności i zdobycie nowych, lojalnych gości. W naszej ofercie: – profesjonalne rekrutacje i szkolenie zespołu w zakresie obsługi barmańskiej – doradztwo dotyczące aranżacji i wyposażenia baru, dobór sprzętu, negocjacje cenowe z dostawcami – projekt profesjonalnych pokazów barmańskich, które uczynią z Twojego lokalu miejsce oryginalne i atrakcyjne dla klientów – doradztwo finansowe w zakresie zwiększenia dochodowości przedsiębiorstwa – wprowadzenie rewolucji w menu koktajlowym.

W ofercie

  • Organizacja i optymalizacja baru                                                      

          Wiemy, jak zorganizować bar w ergonomiczny sposób dzięki czemu praca będzie łatwa i szybka oraz zwiększy wydajność barmanów.

  • Bar Menu

Przeprowadzimy badanie rynku oraz konkurencji i na podstawie tego skonstruujemy menu. Jednocześnie skupiamy sie na sezonowych i regionalnych produktach.

  • Szkolenie personelu

          Ergonomia ruchów, szybkość, wiedza towaroznawcza, łączenie smaków, standardy barmańskie obowiązujące na świecie. To tylko z niektórych pojęć do których przyłożymy               uwagę podczas szkolenia pracowników.

  • Dochodowość

Przeliczymy dokładny kosztorys każdego koktajlu tzw GP-Gross Profit

W naszym barze nie ma rzeczy niemożliwych. Każdy z gości znajdzie coś dla siebie i poczuje smak emocji.

Barowe rewolucje
Our portfolio

Nie czekaj napisz do nas

Kamil Szuchalski tel. 727 902 217